AromaCoffee logo

Vi danner rammen om
fællesskab og den gode dialog

Siden 2009 har vi leveret drikkevandskølere til store og små erhverv og
vi kender kaffens betydning for den enkelte medarbejder

En drikkevandskøler kan øge dine medarbejders koncentration

 

Med en drikkevandskøler til kontoret er dine medarbejdere sikret nem og hurtig adgang til koldt og rent drikkevand. Det er sundt at drikke godt vand i løbet af arbejdsdagen, da det hjælper på koncentrationen og sikrer, at man ikke bliver dehydreret.

 

Mange steder er det forventet, at der er umiddelbar adgang til drikkevand, så som på caféer, i venteværelser eller på klinikker. Også på kontorarbejdspladser er det som regel et forventet medarbejdergode, at der er en drikkevandskøler, som de ansatte har daglig adgang til.

 

En drikkevandskøler til kontoret kan derfor være med til at sikre de ansattes sundhed og produktivitet, ligesom det sender et signal om arbejdspladsen som et sted, der går op i sine medarbejderes velvære og sundhed.

 

Undgå at dine medarbejdere dehydrerer – køb en drikkevandskøler

 

For at dine medarbejdere skal fungere og være friske, så skal de drikke vand.
En drikkevandskøler kan være med til at forhindre at dine medarbejdere dehydrerer, da de hele tiden vil have adgang til koldt vand.

 

Hvis dine medarbejdere ligger under det tilstrækkelige væskeniveau, så kan de få følgende bivirkninger: dårligere kognitiv evne, hukommelsestab, tabte matematiske færdigheder, mindre visuel opfattelse og dårligere tankegang.

 

Alene vil en lille væskemangel føre til en ringere mental tilstedeværelse, hvilket kan indvirke negativt på produktiviteten på din arbejdsplads. Hvis dine medarbejdere drikker tilstrækkeligt med vand, så vil deres hjerner også fungere bedre, hurtigere og de vil præstere med deres fulde evne.

 

En drikkevandskøler vil altså være en god investering i mange henseender; den kan bidrage til et godt helbrev og velvære, når du hydrerer oftere. Drikkevandskøleren er en praktisk løsning for forretninger, med mange besøgende i løbet af en dag og den bidrager med en ekstra service overfor dine kunder og dine medarbejdere på en travl dag.