AromaCoffee logo

Vi danner rammen om
fællesskab og den gode dialog

Siden 2009 har vi leveret kaffeløsninger til store og små erhverv og
vi kender kaffens betydning for den enkelte medarbejder

Fuldautomatisk kaffemaskine – En god kop kaf’

Hos AromaCoffee ved vi hvor meget en god kop kaffe betyder. Vi er altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at finde den fuldautomatiske kaffemaskine der passer til jeres behov. Vores udvalg af kaffe til virksomheder er stort og de mange forskellige kaffebønner kan tilpasse jeres præferencer. Du kan se vores udvalg af kaffe til virksomheder her.

En god fuldautomatisk kaffemaskine til virksomheden

Hvad kan du bedst lide? Cappuccino, espresso eller latte? Med AromaCoffee’s fuldautomatiske kaffemaskiner kan du nemt opfylde enhver medarbejders kaffeønske. Fornøjelsen ved en god kop friskbrygget kaffe, når vi møder ind på arbejde, er noget mange af os kan genkende. Gør det nemt for dig og dine medarbejdere med en god kaffeløsning – og øg medarbejderglæde og effektivitet fra morgenstunden.

 

Hvorfor have en fuldautomatisk kaffemaskine?

En fuldautomatisk kaffemaskine klarer hele brygningen for dig og dine medarbejdere – fra du trykker på knappen, til du har en friskbrygget kop kaffe i hånden. Maskinerne har en beholder til kaffebønner og et mælkesystem, hvorfra den selv kværner, doserer og skummer mælken til en dejlig kop kaffe.
Du sikrer dermed en hurtig og brugervenlig oplevelse, når dine medarbejdere trænger til kaffe. De fuldautomatiske kaffemaskiner passer perfekt til kontoret, kantinen eller på værkstedet, og er altid klar til at brygge den næste gode kop.

 

Bønnebeholderen doserer selv kaffebønnerne, så hver eneste kop kaffe bliver helt perfekt. Kaffekværnen er automatisk, så du skal blot sørge for at hælde bønner på når den løber tør. De fuldautomatiske kaffemaskiner indeholder et mælkesystem, som varmer og laver en lækker mælkeskum til kaffen – så du er fri for at skumme mælken selv. Derudover indeholder maskinerne et selvrensende program, hvilket betyder, at du blot skal trykke på en knap når den skal rengøres – simpelt og hurtigt.

 

AromaCoffee tilbyder et stort udvalg

Det er vigtigt at vælge den rette maskine, som passer til jeres behov. En fuldautomatisk kaffemaskine til erhverv er anderledes end den, vi ofte har derhjemme. Den skal kunne brygge mange kopper, samt brygge flere forskellige typer kaffe, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Vi har et bredt sortiment af fuldautomatiske kaffemaskiner, som passer til jeres behov – om I er 2 eller 1000 medarbejdere. Vores udvalg af fuldautomatiske kaffemaskiner indeholder mærker som Royal, Franke, Etna og Necta, som alle er af høj kvalitet i et ekslusivt design.

 

Når vi har leveret og installeret den fuldautomatiske kaffemaskine, kan vi sikre, at jeres nye maskine fungerer optimalt og bliver vedligeholdt med en serviceaftale. Her får I et all-inclusive service og den mest optimale vedligeholdelse af jeres maskine, så den kan holde i mange år. Med en serviceaftale, kan vi overvåge alle vores fuldautomatiske kaffemaskiner online, så I hurtigt kan få besøg af en servicetekniker. Du kan læse mere om serviceaftalen her.

 

Spar penge med leasing af din fuldautomatiske kaffemaskine

Fuldautomatiske kaffemaskiner kan være en større omkostning for din virksomhed. For at minimere udgifterne til kaffe, kan du derfor lease din fuldautomatiske kaffemaskine hos AromaCoffee. Kontakt os og høre mere om dine muligheder for leasing til din virksomhed her.

 

En god kaffe til jeres fuldautomatiske kaffemaskine

Fortrækker du en let ristet kaffebønne, eller en mørkere og mere intens smag? Hos AromaCoffee kan du finde forskellige kaffebønner, som er nøje udplukket af os. Dermed sikrer vi, at kaffen er af høj kvalitet. Du kan se vores kaffeprodukter her.

 

Danmark er et af de lande, som drikker mest kaffe, men hos AromaCoffee tilbyder vi flere løsninger til din virksomhed. Ud over at være leverandør af kaffeløsninger til erhverv i hele landet, kan vi også hjælpe dig med en formidabel serviceaftale og vandløsninger til din virksomhed.Du kan læse mere om vores vandløsninger her.

Kontakt os