Hos AromaCoffee er vores primære fokus og målsætning at medarbejderne hos vores kunder altid kan få en frisk kop kaffe. Tilfredse kunder er fundamentet i vores arbejde og derfor er vi stolte af det faktum, at 90 % af vores kunder gentegner deres aftaler. Kontakt os og hør mere om en kaffe til virksomhed

toucan

TOUCAN

Premium mellemristet kaffe til virksomheder. Kaffen har en dejlig frisk afbalanceret smag. Du vil opleve noter af mørke bær, citrus, lys chokolade og mandler. Såfremt din maskine har 2 bønnetårne, så er den perfekt til Americano og Longo.

Vores kaffe er af meget høj kvalitet og består af bæredygtig Fairtrade- og økologisk-certificerede bønner.

SCARLET

 Premium espresso kaffe til virksomheder. Kaffen er en fyldig smagsfuld espresso og virkelig lækker. Du vil opleve noter af karamel, ristede nødder og kakao. Den er særdeles god til at blive blandet med mælkedrikke såsom Latte, Cappuccino, Macchiato.  

Vores Kaffe er af meget høj kvalitet og består af bæredygtig Fairtrade- og økologisk-certificerede bønner og er derfor altid et godt valg når man skal vælge kaffe til virksomheder. 

scarl
short-monday

SHORT MONDAY

Premium mellemristet kaffe fra AromaCoffee. Kaffen er frisk og harmonisk. Du vil opleve noter af karamel og chokolade. 

Kaffen er af høj kvalitet og består af bærdygtig Rainforest Alliance certificerede bønner.  Den perfekte kaffe til virksomheder. 

PILLOW FIGHT

Premium espresso kaffe fra AromaCoffee. Kaffen er intens og fyldig, med noter af mørk chokolade. En virkelig god kaffe til virksomheder. 

Kaffen er af høj kvalitet og består af bærdygtig Rainforest Alliance certificerede bønner.  

pillow
slow mellemristet

SLOW MELLEMRISTET

Kaffe med sødt og mildt udtryk i smagen. Ved at variere risteintensiteten i de forskellige perioder under ristningen har vi fået skabt en mild, sødlig og raffineret smag. Noter af mandler, mørk chokolade, tørret fersken og svesker.

SLOW MØRKRISTET

Intens aroma med en sødlig eftersmag. Kaffen har en ristekant i smagen designet til dem, som kan lide mælk i kaffe. Nøje afmålt bitterhed i kaffen giver bedre balance mellem kaffe og mælk, uden nødvendigvis at øge dosen af kaffe. Noter af kakao, hvid peber, toffee og enebær.

slow mørkristet
aromacoffee

ESPRESSO ITALIANO

MØRKRISTET
Denne fyldige og meget kraftige kaffeblanding er fremstillet efter original italiensk opskrift.

aromacoffee

INTENZO

Ekspresso er italiensk og forkortet fra ordet caffé espresso, som helt basalt betyder “kaffe under tryk”. Det kommer af, at kaffen “espresso” brygges under tryg. Let krydret, intens og cremet. Perfekt til cappuccino og latte. Interesseret i at se hvilke fantastiske maskiner som brygger disse kaffebønner til lækker kaffe? Så har vi samlet et udvalg af vores lækre kaffemaskiner her på hjemmesiden. Husk at vi også udlejer maskiner til virksomheder. Dvs. vi kan hjælpe med kaffe til virksomheder på alle parametre.

aromacoffee
aromacoffee
aromacoffee

FRENCH ROAST

MØRKRISTET
Meget fyldig med strejf af karamel, som franskmændene foretrækker deres kaffe, når den skal være helt i top. Topkvaliteter fra Colombia og Brasilien.

aromacoffee

JAVA MOCCA

MELLEMRISTET
Java Mocca udmærker sig ved at være velafbalanceret med en fin aroma, god fylde og herlig lang eftersmag. En perfekt kaffe til virksomheder.

aromacoffee-
aromacoffee
aromacoffee

FANCY BRASIL

Blød, rund med frisk smag. Soltørret arabica kaffe fra Brasiliens ypperligste kvalitets distrikt – Sul de Minas.

aromacoffee

AROMA CLASSIC

Blød og behagelig karakter. Fin aroma, god fylde og lang eftersmag.

Aroma coffee
aromacoffee
aromacoffee

AROMA CLASSIC

En rund og blød kaffe med lang eftersmag. En kaffe som er et godt valg, hvis man søger en ny kaffe til virksomheder.

aromacoffee

Vi har også Segafredo og Löftbergs kaffe, se her

Kaffe til virksomheder

Hos AromaCoffee ved vi hvor vigtig en god kop kaffe er. Derfor er vi klar til at hjælpe jer med at finde den kaffe til virksomheder der passer jeres behov. Vores udvalg af kaffe til virksomheder er stort og de forskellige kaffebønner kan tilpasses efter præference. .

Kaffe til virksomheder skaber glæde

Spørger man danske kontoransatte, er kaffe blandt top 5, når vi taler personalegoder på arbejdspladsen. I en del undersøgelser ligger kaffeløsningen til og med i top 3 (lige efter løn og frokostordning). Hele 70% af den danske befolkning drikker kaffe – ikke blot en enkelt kop om morgenen, men i gennemsnit 4 kopper om dagen. Og Danmark ligger på 4. pladsen over mest kaffedrikkende lande i verden, kun overgået af vores nordiske naboer Finland, Norge og Island.

En stor del af vores samlede kaffeforbrug drikkes på arbejdspladsen, og kaffe har derfor en meget central rolle i danske virksomheder. Kaffe til virksomheder er simpelthen blevet et ”must have”. Det er ved kaffemaskinen, man mødes og om kaffen, man samles. I de store virksomheder mødes man ved kaffemaskinen på tværs af afdelinger og i de mindre er kaffemaskinen samlingspunktet. Kaffemaskinen gør det ikke alene, men den er med til at skabe glæde hos medarbejderne. 

Kaffe til virksomheder er selvfølgelig ikke løsningen på alt, men en god kop kaffe på arbejdspladsen gør det hele lidt nemmere. Er du nysgerrig efter at se vores udvalg af fuldautomatiske kaffemaskiner? Så kan du på denne side, finde alle de svar du måtte have om vores fuldautomatiske kaffemaskiner. 

Professionel leverandør af kaffe til virksomheder

Der findes mange leverandører af kaffe til virksomheder. Der er imidlertid stor forskel i både kvalitet og service, og det er derfor vigtigt at bruge tid på at udvælge den helt rigtige kaffeleverandør.

Hos AromaCoffee leverer vi bæredygtig kaffe til virksomheder, selvfølgelig af højeste kvalitet. Foruden selve kaffen har vi stort fokus på service, både før opstart, i forbindelse med opsætningen af maskinen og under hele aftaleperioden. Selvom kaffe ikke er et alvorligt produkt, tager vi det at levere den bedste bæredygtige kaffe til virksomheder meget alvorligt. 

I vores online shop kan erhvervskunder altid finde priser og tilbud på kaffe og tilbehør til deres maskiner. Det er nemt at bestille, for det skal være nemt at bestille kaffe til virksomheder. Vi har ofte gode tilbud på vores bæredygtige kvalitetskaffe, og I betaler først efter levering. 

Økologisk og bæredygtig kaffe til virksomheder

Med en kaffeløsning fra AromaCoffee kan I nyde jeres kaffe, te og kakao med god samvittighed. Vi går meget op i, at vores produkter skal være bæredygtige – enten ved at være økologiske, Fairtrade og/eller Rainforest Alliance certificerede. Vi har et stort og alsidigt udvalg af certificeret bæredygtig kaffe til virksomheder i vores sortiment og vi fortæller meget gerne mere om det, for at gøre jeres valg nemmere. 

Vi vejleder også om den helt rigtig kaffebønne. Samspil mellem maskine og kaffebønne har nemlig også betydning for bæredygtigheden. 

Mørkristede kaffebønner (også kaldet espressobønner) kan være det helt rigtige valg til jer, der elsker smagen af kraftig og stærk kaffe. Mørkristede bønner er blevet ristet længere og har en mere intens smag. De er særligt gode til espresso – og varianter med mælk som cappuccino og café latte. 

I AromaCoffee tilbyder vi primært kaffeudstyr til hele bønner. I det udstyr brygges der udelukkende på espressometoden, som udover at give den bedste smag også er den mest bæredygtige metode, da der forbruges mindst mulige kaffebønner. Mindre brug af kaffebønner pr. kop kaffe er godt for miljøet, ligesom det reducerer omkostningerne på kaffe til virksomheder. 

Vi tilbyder selvfølgelig også filterkaffe, som er det klassiske valg, særligt når der skal brygges kander til mødelokalet. Hos AromaCoffee tilbyder vi kun formalet kaffe til virksomheder, hvor kaffen er af høj kvalitet. Og det betyder ud med sløj kaffe til dagens mange møder og ind med kvalitetskaffe, selv når det er på kande. 

Om os

Det er med stolthed, at vi AromaCoffee kalder os specialister, når det gælder kaffe til virksomheder. Vi kender kaffens særlige evne til at danne rammen om fællesskab og skabe rum for den gode dialog. Siden 2009 har vi leveret kaffe til virksomheder, både store og små, og vi kender kaffens betydning i hverdagen for den enkelte medarbejder. 

Med kombinationer af bønner, mælk og sirup drikkes kaffen i dag i et utal af smagsvariationer. Hos AromaCoffee tilbyder vi opsætning af kaffemaskinen med et bredt sortiment af kaffe til virksomheder, der matcher sammensætningen af medarbejdere og personligheder i virksomheden.  

Vi tager ansvaret for jeres kaffe i alle led. I kaffeindustrien har vi længe arbejdet med bæredygtighed til gavn for både mennesker og planet. Når vi taler om miljøaftryk imødekommer AromaCoffee alle krav om dokumentation og certificeringer. 

Som leverandør tager vi ansvar ved at investere i projekter som Slow og AC Premium, og vi har udvidet vores sortiment med vandløsninger, der reducerer CO2-aftrykket. 

Kontakt os