AromaCoffee logo

Vi danner rammen om
fællesskab og den gode dialog

Siden 2009 har vi leveret kaffeløsninger til store og små erhverv og
vi kender kaffens betydning for den enkelte medarbejder

En god kaffeløsning

Hos AromaCoffee ved vi hvor vigtige den rigtige kaffeløsning er. Derfor er vi altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at finde den kaffeløsning der passer bedst til jeres behov. Vores udvalg af kaffe til virksomheder er stort og de mange forskellige kaffebønner kan tilpasse jeres præferencer. Du kan se vores udvalg af kaffe til virksomheder her.

Kaffe til virksomheder skaber glæde

Spørger man danske kontoransatte, vurderes kaffe til at være et af de vigtigste personalegoder på arbejdspladsen. Faktisk kaffe i top 3 (lige efter løn og frokostordning). Hele 70% af den danske befolkning drikker kaffe – ikke blot en enkelt kop om morgenen, men i gennemsnit 4 kopper om dagen. Danmark ligger på 4. pladsen over mest kaffedrikkende lande i verden, kun overgået af vores nordiske naboer Finland, Norge og Island.

En stor del af vores samlede kaffeforbrug drikkes på arbejdspladsen. Derfor har kaffe en meget central rolle i danske virksomheder. Kaffe til virksomheder er simpelthen blevet et ”must have”. Det er ved kaffemaskinen, man mødes og om kaffen, man samles. I de store virksomheder mødes man ved kaffemaskinen på tværs af afdelinger og i de mindre er kaffemaskinen samlingspunktet. Kaffemaskinen gør det ikke alene, men den er med til at skabe glæde hos medarbejderne.

Kaffe til virksomheder er selvfølgelig ikke løsningen på alt, men en god kop kaffe på arbejdspladsen gør det hele lidt nemmere.

 

Professionel leverandør af kaffe til virksomheder

Der findes mange leverandører af kaffe til virksomheder. Der er imidlertid stor forskel i både kvalitet og service, og det er derfor vigtigt at bruge tid på at udvælge den helt rigtige kaffeleverandør.

Hos AromaCoffee leverer vi bæredygtig kaffe til virksomheder, selvfølgelig af højeste kvalitet. Foruden selve kaffen har vi stort fokus på service, både før opstart, i forbindelse med opsætningen af maskinen og under hele aftaleperioden. Selvom kaffe ikke er et alvorligt produkt, tager vi det at levere den bedste bæredygtige kaffe til virksomheder meget alvorligt.

I vores online shop kan erhvervskunder finde priser og tilbud på kaffe samt tilbehør til deres maskiner. Det er nemt at bestille, for det skal være nemt at bestille kaffe til virksomheder. Vi har ofte gode tilbud på vores bæredygtige kvalitetskaffe, og I betaler først efter levering.

Økologisk og bæredygtig kaffe til virksomheder

Med en kaffeløsning fra AromaCoffee kan I nyde jeres kaffe, te og kakao med god samvittighed. Vi går meget op i, at vores produkter skal være bæredygtige – enten ved at være økologiske, Fairtrade og/eller Rainforest Alliance certificerede. Vi har et stort og alsidigt udvalg af certificeret bæredygtig kaffe til virksomheder i vores sortiment og vi fortæller gerne mere om det, for at gøre jeres valg nemmere.

Vi vejleder også om den helt rigtig kaffebønne. Samspil mellem maskine og kaffebønne har nemlig også betydning for bæredygtigheden.

Mørkristede kaffebønner (også kaldet espressobønner) kan være det helt rigtige valg til jer, der elsker smagen af kraftig og stærk kaffe. Mørkristede bønner er blevet ristet længere og har en mere intens smag. De er særligt gode til espresso – og varianter med mælk som cappuccino og café latte.

I AromaCoffee tilbyder vi primært kaffeudstyr til hele bønner. I det udstyr brygges der udelukkende på espressometoden, som udover at give den bedste smag også er den mest bæredygtige metode, da der forbruges mindst mulige kaffebønner. Mindre brug af kaffebønner pr. kop kaffe er godt for miljøet, ligesom det reducerer omkostningerne på kaffe til virksomheder.

Vi tilbyder selvfølgelig også filterkaffe, som er det klassiske valg, særligt når der skal brygges kander til mødelokalet. Hos AromaCoffee tilbyder vi kun formalet kaffe til virksomheder, hvor kaffen er af høj kvalitet. Og det betyder ud med sløj kaffe til dagens mange møder og ind med kvalitetskaffe, selv når det er på kande. Du kan læse meget mere om vores fuldautomatiske kaffemaskiner her.

Om os

Det er med stolthed, at vi hos AromaCoffee kalder os specialister, når det gælder kaffe til virksomheder. Vi kender kaffens særlige evne til at danne rammen om fællesskab og skabe rum for den gode dialog. Siden 2009 har vi leveret kaffe til virksomheder, både store og små, og vi kender kaffens betydning i hverdagen for den enkelte medarbejder.

Med kombinationer af bønner, mælk og sirup drikkes kaffen i dag i et utal af variationer. Hos AromaCoffee tilbyder vi opsætning af kaffemaskinen med et bredt sortiment af kaffe til virksomheder, der matcher sammensætningen af medarbejdere og personligheder i virksomheden.

Vi tager ansvaret for jeres kaffe i alle led. I kaffeindustrien har vi længe arbejdet med bæredygtighed til gavn for både mennesker og planet. Når vi taler om miljøaftryk imødekommer AromaCoffee alle krav om dokumentation og certificeringer.

Som leverandør tager vi ansvar ved at investere i projekter som Slow og AC Premium, og vi har udvidet vores sortiment med vandløsninger, der reducerer CO2-aftrykket. 

Kontakt os