AromaCoffee logo

Vi danner rammen om
fællesskab og den gode dialog

Siden 2009 har vi leveret kaffeløsninger til store og små erhverv og
vi kender kaffens betydning for den enkelte medarbejder

Lease kaffemaskine eller kaffeautomat leasing?

Hos AromaCoffee ved vi hvor vigtige den rigtige leasingaftale er. Derfor er vi klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at finde den leasing aftale der passer bedst til jeres behov. Vi har et stort udvalg af kaffeautomater til en leasing aftale. Vi tilbyder også andre løsninger såsom en drikkevandskøler eller en kogende vandhane.

Kaffeautomat leasing – en ny frihed

Arbejder du mere effektivt med en varm kop kaffe ved din side? Så vil du sætte pris på, at din virksomhed har en god kaffemaskine. Kaffeautomat leasing er en oplagt mulighed for de virksomheder, der ikke vil bruge tid og kræfter på vedligeholdelse af kaffemaskiner.

Ved at lease kaffemaskiner hos os, opgraderer I jeres kontor med en af de bedste kaffemaskiner på markedet. Kaffeautomat leasing gør alting nemmere for dig.

Der er penge at spare ved at lease en kaffemaskine. Kaffeautomat leasing giver muligheden for at afprøve forskellige kaffemaskiner og finde ud af hvilken kaffeautomat leasing aftale der passer jer bedst.

Lease en kaffemaskine hos AromaCoffee. Så betaler du et fast månedligt beløb og har samtidig frihed og fleksibilitet. Bliver I f.eks. flere medarbejdere eller ønsker at lease en anden  kaffemaskine, for prøve noget andet, så kan i frit skifte kaffeautomat med kort varsel.

Øg jeres frihed ved at kombinere  leasingaftalen med en serviceaftale. Så sørger vi for, at din kaffeautomat leasing aftale hele tiden fungerer problemfrit. Vi vedligeholder den leasede kaffemaskine, så hver kop kaffe er varm og lækker.

Med vores store udvalg af mulige leasing kaffemaskiner, velsmagende kaffeprodukter og landsdækkende service, er AromaCoffee den bedste leverandør til kaffe til jeres virksomhed.

Det er vigtigt at finde den helt rigtige løsning til din virksomhed. Lease kaffemaskine hos AromaCoffee i dag.

 

Lease en kaffemaskine

Før du vælger at lease en kaffemaskine, skal du klarlægge virksomhedens kaffe. Vi har forskellige kaffeautomater til leasing, som  dækker forskellige behov for kaffe og andre varme drikke. Vi hjælper dig gerne, med at finde den kaffeautomat leasing aftale, der vil give mening for jeres virksomhed. Her kigger vi bl.a. på antal daglige kopper, ønsker om kaffeformer og bryggetid.

 

Hvad er jeres kaffebehov? Hvor meget kaffe bliver der drukket på jeres kontor og hvor mange kundermøder bliver der afholdt? Normalt er der brug for mere end en kop kaffe pr. ansat i virksomheden. En virksomhed med bare 10 ansatte kan derfor hurtigt forbruge mere end 35 kopper kaffe om dagen. Derfor er det vigtigt, at den kaffeautomat i leaser, kan følge med jeres behov. Når du leaser kaffemaskine hos AromaCoffee har vi lavet en behovs analyse før vi installerer jeres nye kaffeautomat på leasing. Så den leasede kaffemaskine passer til jeres behov.

 

Ydermere bør du overveje, hvilke kaffevarianter og varme drikke i ønsker. Ønsker du at kunne tilbyde forskellige kaffevarianter, bør du lease en kaffemaskine der opfylder disse ønsker.

Her du kun behov for at lease en kaffemaskine der kan brygge en god kop sort kaffe, så er der kun behov for at du leaser en simpel kaffemaskine.

 

Kaffeautomat leasing – Mange fordele

Der er mange fordele ved at lease en kaffemaskine. Find ud af hvilke, ved at læse videre her.

– Fleksibilitet:
Du er ikke bundet af den samme kaffemaskine og du kan vælge en ny maskine, såfremt den pågældende ikke passer dig ved udgangen af leasingkontraktens udløb. Du kan derfor finde lige netop den kaffeautomat leasing der passer din virksomhed bedst.

 

– Serviceaftale:
Når man indgår en aftale om at lease en kaffemaskine, følger der ofte en serviceaftale med i prisen. Dette gælder uanset måden hvorpå man vælger at lease kaffemaskinen. Det er dog muligt at fravælge denne. Med en serviceaftale står vi for service og vedligeholdelse af kaffemaskinen.

 

– Økonomiske fordele:
Det økonomiske aspekt af kaffeautomat leasing er også en fordel for virksomheden. En kaffemaskine er ikke altid lige billig, specielt hvis du søger at erhverve en større industri kaffemaskine. Derfor kan en ny kaffemaskine være en omkostningstung post for virksomheden.

Her er det en fordel at indgå en leasingaftale med AromaCoffee. Leasingaftalen spreder nemlig omkostningerne over flere måneder, hvilket gør kaffemaskinen mindre omkostningstung.

 

Bestil leasing af kaffeautomat nu

Hos AromaCoffee kan du trygt og sikkert lease en kaffemaskine. Vi har et alsidigt udvalg af gode og kvalitetsrige kaffemaskiner til din virksomhed.
På vores hjemmeside kan du se alle vores kaffemaskiner som du kan lease.

 

Få frisk kaffe hver dag med en kaffeautomat leasing fra AromaCoffee.

Kontakt os