Om AromaCoffee

I dag er en virksomheds kaffeløsning blevet hjertet i det moderne kontormiljø, hvor kaffen skaber forbindelser mellem afdelinger, når viden deles, nye idéer opstår og beslutninger skal træffes.

Hos AromaCoffee kender vi kaffens særlige evne til at danne rammen om fællesskab og skabe rum for den gode dialog. Siden 2009 har vi leveret kaffeløsninger til store og små erhverv og vi kender kaffens betydning i hverdagen for den enkelte medarbejder. Med kombinationer af bønner, mælk og sirup drikkes kaffen i dag i et utal af smagsvariationer og hos AromaCoffee tilbyder vi et bredt sortiment af kaffeløsninger, der matcher sammensætningen af kolleger og personligheder i jeres virksomhed.

Vi tager ansvaret for jeres kaffe i alle led

I kaffeindustrien har vi længe arbejdet med bæredygtighed til gavn for både mennesker og vores planet og inden for miljøaftryk imødekommer AromaCoffee alle krav om dokumentation og certificeringer. Som leverandør tager vi ansvar ved at investere i projekter som Slow og AC Premium, og vi har udvidet vores sortiment med vandløsninger, der reducerer CO2 -aftrykket. Hvilket b.la. kan ske ved installationen af en drikkevandskøler.

Digital service sikrer jeres kaffeglæde

Med et samarbejde med AromaCoffee er du sikret fuld gennemsigtighed på din kaffe- og vandløsning. Vi har, som den første kaffeleverandør i branchen, implementeret digital registrering af status på alle vores maskiner. Det giver vores serviceteam den indsigt, der er afgørende for at opretholde den daglige drift i jeres virksomhed og dermed sikre dine medarbejderes kaffeglæde i hverdagen.

Den gode idé starter med en god kop kaffe

Hos AromaCoffee er vores primære fokus og målsætning at medarbejderne hos vores kunder altid kan få en frisk kop kaffe. Tilfredse kunder er fundamentet i vores arbejde og derfor er vi stolte af det faktum, at 90 % af vores kunder gentegner deres aftaler. Kontakt os og hør mere om en kaffe- eller vandløsning til din virksomhed. Er du nysgerrig efter at se hvilke kaffemaskiner vi udlejer? Så kan du så vores udvalg af leje af kaffemaskiner her.

En god kaffeløsning

Hos AromaCoffee ved vi hvor vigtige den rigtige kaffeløsning er. Derfor er vi altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at finde den kaffeløsning der passer bedst til jeres behov. Vores udvalg af kaffe til virksomheder er stort og de mange forskellige kaffebønner kan tilpasse jeres præferencer. Du kan se vores udvalg af kaffe til virksomheder her.

.

Kontakt os