Der er mange penge at spare, og så er det godt for miljøet, hvis din virksomhed udskfiter jeres vandflasker og sodavand med en vandautomat fra AromaCoffee med vandfilter, Co2 og evt. lækre sirupper til at blande i. Et vandanlæg kunne b.la. være vores drikkevandskøler, som du kan læse mere om her.

Drikkevandskøler

Grohe Blue Professional Sparkling (MONO)

  • Hygiejnisk og stilren taphane i krom eller børstet stål
  • 3 forskellige typer af filtreret og afkølet vand til bordet, herunder stille, letbrusende, brusende.
  • GROHE Blue Professional køler vandet hurtigt og er udstyret med et farvedisplay med trykfunktion.
  • Høj kapacitet
  • Kan installeres ved siden af kaffeudstyr med drypbakke direkte tilsluttet afløb
  • C-tud
  • Ethulsmontage
  • Effekt: 270 Watt køleenhed, 230 V, 50 Hz

Grohe Blue Professional Sparkling (DUO)

DUO versionen har samme funktioner som ovenstående, såvel som funktioner som et normalt amatur til køkkenvask.

Duo fritlag
Co2 flasker

Co2 PATRON TIL VANDANLÆG MED BRUS

Co2 er nødvendigt for at vi kan lave lækker brus med bløde bobler på dit vandanlæg. Hvis I har flaskevand i dag, så vil I opleve, at med et nyt vandanlæg fra AromaCoffee med bobler, så vil I spare mange penge. Drik evt. vandet med brus sammen med 1883 Maison Routin sirup, som vi har et kæmpe udvalg af se vores webshop her

Fås også i 4kg, med ombytningsflaske. Denne flaske fylder lidt mere i skabet (H57:B14 cm). Spørg din AromaCoffee kontaktperson om I har mulighed for at få 4kg Co2 anlæg (kræver et andet filterhoved)

VANDFILTER TIL VANDANLÆG

Med vandfilter til din vandmaskine har du altid filtreret drikkevand klar til brug. Når denne filterpatron bruges sammen med vandsystemet ledes postevandet gennem fem filtreringstrin for at fjerne alle uønskede stoffer, inklusive tungmetaller, og reducerer kalkindholdet, så der ikke er andet tilbage end en dejlig frisk smag. Den bedste måde at nyde rent, velsmagende drikkevand direkte fra hanen…. og den mest miljømessige rigtige måde at få lækker kildevand fra eget vandanlæg

vandfilter

En god kaffeløsning

Hos AromaCoffee ved vi hvor vigtige den rigtige kaffeløsning er. Derfor er vi altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at finde den kaffeløsning der passer bedst til jeres behov. Vores udvalg af kaffe til virksomheder er stort og de mange forskellige kaffebønner kan tilpasse jeres præferencer. Du kan se vores udvalg af kaffe til virksomheder her.

.

Kontakt os