Vi tager jeres daglige kaffeglæde helt personligt

I AromaCoffee er vi en samling kaffeentusiaster med en fælles ambition om at skabe den optimale kaffeoplevelse for alle. Derfor tager vi vi særligt hånd om vores service.

Tilfredse kunder er det primære fokus hos AromaCoffee. Derfor er vi ekstra stolte af, at 90% af vores kunder gentegner deres aftale med os. Vi tilegner en stor del af æren til vores energiske serviceteam, der tager vores kunders kaffeglæde helt personligt. De sikrer at tiden, hvor en maskine er uge af drift holdes på et absolut minimum.

I AromaCoffee tager vi særligt hånd om både service og vedligehold. Alle vores maskiner overvåges online, så i nemt og hurtigt kan få besøg af en servicetekniker, hvis maskines skal justeres eller teknikken driller. Alt sammen for at kunne levere den allerbedste kop kaffe!
Er du nysgerrig efter at se vores udvalg af leje af kaffemaskiner?
Så kan du på denne side få et et overblik over vores udvalg af leje af kaffeautomater. 

Ejer m. kaffemaskine

En god kaffeløsning

Hos AromaCoffee ved vi hvor vigtige den rigtige kaffeløsning er. Derfor er vi altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at finde den kaffeløsning der passer bedst til jeres behov. Vores udvalg af kaffe til virksomheder er stort og de mange forskellige kaffebønner kan tilpasse jeres præferencer. Du kan se vores udvalg af kaffe til virksomheder her.

.

Kontakt os